netherlands-flag-language-nederlands-vlag-taal  united-kingdom-flag-englisch-language-engels-vlag-taal
wp-haton-facebook wp-haton-you-tube-channel-kanaal wp-haton-twitter
think process
banner 1 banner 2 banner 3 banner 4 banner 5 banner 6

IPPM

IPPM-ingredients-people-process-machines

= Ingredients
= People
= Process
= Machines

Dit zijn de basis elementen voor de uitvoering van een productielijn, een lijn concept of een aangepaste productielijn voor de productie van alle broodsoorten op basis van gistdeeg.

IPPM is steeds interessanter voor bakkerijen in heel de wereld gezien de complexiteit van het produceren van brood; van ingrediënten tot en met distributie en de hoge eisen die door de eindverbruiker worden gesteld richting brood en distributie.

Hoe hoger de eisen in de broodproductie, door de mate van automatisering vooral ten aanzien van efficiëntie, hygiëne, herhaalbaarheid, kwaliteit, houdbaarheid en een beter eindproduct, te meer is het noodzakelijk het productieproces te structureren en de kwaliteit te vergroten.

Ook de capaciteit van een lijn en de complexiteit ervan door het gebruik van de vele productsoorten, de verschillende ingrediënten en de veranderingen daarin, was een van de belangrijkste elementen om een integraal systeem te ontwerpen. Zo bieden we onze klanten niet alleen materieel en hardware, het is ook een concept om de efficiëntie van apparatuur te verhogen.

IPPM kan gebruikt worden door elke geautomatiseerde bakkerij die vers, diepvriesdeeg of halfgebakken producten produceert, of die van plan is dit in de toekomst te gaan doen.

IPPM kan een onderdeel zijn van ons totale aanbod van machines, lijnconcepten en de technologische assistentie van de proefbakkers in onze testbakkerij en kan wereldwijd gebruikt worden door iedere geautomatiseerde bakkerij voor de productie van gistdegen.


Wat is de inhoud van IPPM?

IPPM pakketten zijn klantspecifiek en bestaan uit een of meer sessies. Dit kunnen zijn technische sessies inclusief ons Blue Value after sales pakket, technologische sessies in onze testbakkerij, of training sessies in de bakkerij zelf.

In de laatste situatie richten wij onze expertise in technologische opleidingen speciaal op bepaalde operationele technieken om het gebruik en de kwaliteit van de productielijn voluit te benutten. Ook hebben we ons Blue Value pakket beschikbaar als pro-active after sales pakket.

Het thema kan bijvoorbeeld zijn hoe belangrijk goed kneden voor de deegverwerking is, de verschillende ingrediënten, het belang van goede bloem, ingrediënten en water en waarom als zodanig. Maar ook het belang van een goed totaalproces inclusief het rijzen en opmaken.

Uiteindelijk ook het snijden, opmaken en afleggen van de gevormde deegstukken voordat de narijs en het bakken begint.

Afleggen en opmaken is de laatste fase voor het bakken en is een cruciaal onderdeel van het proces en is daarom een van de kernpunten in het proces idem als het kneden en bakken.

Conclusie:

IPPM is een belangrijk instrument voor u als een van onze bestaande klanten of als nieuwe klant, om complexe productieprocessen te optimaliseren vanaf de ontwerpfase tot aan het moment van ingebruikname en de vele productiejaren daarna.

Het wordt wereldwijd met succes gebruikt door onze klanten en als u geïnteresseerd bent, kunnen wij u meer vertellen over IPPM.

Neem contact op met:
WP Haton / IPPM
 via sales@wp-haton.com

 

 

C-Cell beoordeling bij WP Haton

C-cell bevat belangrijke informatie voor het evalueren van gebakken producten.
Het systeem geeft inzicht wat de resulaten zijn van ingrediënten en procesvoorwaarden welke belangrijk zijn bij het ontwikkelen en verbeteren van nieuwe/andere producten of projecten van een ontwerpproces. 
Het systeem maakt gebruik van toegewijde analysesoftware die de celkenmerken nauwkeurig vastlegt. C-cell wordt nu over heel de wereld door industrie en referentie-instantie gebruikt om gebakken producten objectief te analyseren.

        

C-cell analyseert:

  • Aantal cellen per cm2
  • Gemiddelde celdiameter
  • Gemiddelde celwand dikte
  • Gemiddelde celvolume
  • Gemiddelde grof celvolume
  • Gemiddelde celgerektheid
  • Onregelmatigheid
  • Celcontrast
  • Oppervlakte van de cellen
  • Helderheid
                            

en vele andere belangrijke parameters.

Interesse in een C-Cell analyse voor uw product?
Neem dan contact op via: sales@wp-haton.com

Print deze pagina